FAKTA om Sikkerhed & Arbejdsmiljø - December 2019 Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 

E-bog: Gode råd til din trivsel på arbejdspladsen

Download vores nye e-bog, hvor vi giver dig 10 gode råd til, hvad du kan have fokus på for at tage ansvar for din egen trivsel. 
Klik her og download e-bogen helt gratis.
 

Fortæl om din kundeoplevelse på Trustpilot

Hos ARBEJDSMILJØEksperten vil vi have tilfredse kunder og yde den bedst mulige service. Vi er derfor nu tilgængelige for anmeldelser på Trustpilot.
Har du været kunde hos ARBEJDSMILJØEksperten? Været på kursus hos os - eller haft besøg på din arbejdsplads af en af vores rådgivere? I så fald vil vi rigtig gerne høre om din kundeoplevelse. 
 
ARBEDJSMILJØEksperten er en åben organisation, og det vil vi gerne signalere ved, at alle offentligt kan "anmelde" deres kundeoplevelse. Deler du din kundeoplevelse, får andre mulighed for at se, hvilken service de kan forvente, når de er kunde hos os. 
 
Vi sætter pris på alle anmeldelser. Skulle vi opleve utilfredse kunder vil vi naturligvis gøre vores for at komme i dialog med kunden og arbejde på at forbedre vores service fremadrettet.
 
Vi siger på forhånd tak for din anmeldelse. 
 
Anmeld ARBEJDSMILJØEksperten her
 

Nye asbestkurser på hjemmesiden

Hvor kan man støde på asbest? Hvilke risici er der ved at arbejde med asbest? Det - og meget mere - får du svar på, når du deltager i kurset "Lovpligtig instruktion Udvendig Asbest". Vi har netop opdateret vores kursuskalender med asbestkurser frem til jul. 

Lovpligtig instruktion for personer, som arbejder med udvendig nedbrydning, hvor man kan støde på asbest under nedbrydningsarbejdet. På kurset vil der være god mulighed for at stille spørgsmål og være i dialog.

 

Se datoer og sted for vores asbestkurser her

 

Kursusindhold:
Kurset giver dig svar på følgende emner...

  • Hvor kan man risikere at støde på asbest
  • Hvilke risici der er ved at blive udsat for asbest
  • Hvilke forholdsregler man skal tage - både af hensyn til personlig sikkerhed og af hensyn til omgivelserne
  • Hvordan afgrænses arbejdsområdet
Varighed:
2 timers lovpligtig instruktion / supplerende arbejdsmiljøuddannelse §9 / fagkursus. 

Kursustidspunkter:
Kurser afholdes i tidsrummet kl. 16-18.

 

Kommende kurser

Her kan du se listen over kommende kurser fra ARBEJDSMILJØEksperten.
3 dages obligatorisk arbejdsmiljøuddannelse §9
- klik og læs mere om kursets indhold og program

Kurset giver arbejdsmiljøgruppens repræsentanter konkret viden om arbejdsmiljø og metoder til at fremme et sikkert og sundt arbejdsmiljø på egen arbejdsplads.
Kurset afvikles over 3 sammenhængende dage. Der kan arrangeres virksomhedskurser.
Vi har mange flere kurser på programmet - tjek datoerne her
 
 
3 days Mandatory OHS Course
- click here to read more about the course program 
 
The course aims to provide the work environment representatives a practical knowledge of the working environment and methods of systematic and targeted approach to promote a safe and healthy work environment at their own workplace. A common feature of the courses is that there can be arranged business courses. 
 
 
Forflytningsvejlederuddannelsen
- klik og læs mere om kursets indhold og program
 
Uddannelsen varer 6 dage og består af teoretiske indlæg, diskussioner og erfaringsudveksling, og endelig praktisk kreativ forflytning, som er det væsentligste element. Uddannelsen er delt op i to moduler.
 

E-learning kurser

ARBEJDSMILJØEksperten tilbyder e-learning inden for en lang række kurser. Nogle kurser udbydes på flere sprog.
 
Dine fordele med e-learning
- du er uafhængig af tid og sted;
- du kan gå til og fra, og genoptage derfra hvor du stoppede;
- du bestemmer tempoet og kan gå tilbage og se svære passager igen.
 
Klik på linket og læs kursusbeskrivelsen.
 
 
 
Rapport fra Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) om evaluering af arbejdsmiljøuddannelserne 2018 tegner et generelt positivt billede af kursisternes vurderinger af både indholdet af uddannelserne og varetagelse af de pædagogiske principper.
 
Arbejdstilsynet gør det nemmere for små virksomheder at overholde lovens krav om at have en arbejdspladsvurdering (APV). Et nyt online værktøj er et af de første synlige resultater af forårets politiske aftale om en styrket arbejdsmiljøindsats. 
 
For ottende år i træk er der i 2018 blevet anmeldt ca. 42.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Det viser Arbejdstilsynets årsopgørelse 2018. Til gengæld er antallet af dødsulykker steget lidt fra 2017 til 2018, men det ligger fortsat under gennemsnittet for hele perioden 2013-2018.
 
Arbejdstilsynets digitale selvbetjeningsløsning, ”Arbejdsmiljø i din virksomhed” (ADVI), er blevet udbygget med flere nøgletal. Dem kan I som virksomhed bruge til at udarbejde analyser om og få overblik over virksomhedens ulykker og reaktioner fra Arbejdstilsynet. 
 
 
 
VEJLEDNINGER OG BEKENDTGØRELSER