Se dette nyhedsbrev i en browser
Link til ARBEJDSMILJØEksperten

Nyt 4-4-4 koncept for rengøringsbranchen

Arbejdstilsynet foretager netop nu udvidede risikobaserede tilsyn i b.la. rengøringsbranchen.

ARBEJDSMILJØEksperten tilbyder derfor et forløb som forbereder Jeres virksomhed på dette besøg.
 
Dette sker via tre sammenhængende moduler hver af 4 timers varighed (4-4-4), hvor virksomheden kommer rundt om både branchens kendetegn, virksomhedens egne udfordringer og rådgivning på virksomheden. Det sidste modul foregår således ude på rengøringsvirksomheden. På denne måde følges virksomheden hele vejen fra opstart til succesfuld implementering af relevante arbejdsmiljøforbedringer.

Mange rengøringsassistenter har en forringet arbejdsevne og større risiko for sygefravær og for at forlade arbejdsmarkedet før tid. Arbejdet er fysisk krævende. Ensidige og gentagende bevægelser belaster kroppen og øger risikoen for smerter. Det kan viden om arbejdsstillinger og brug af arbejdsredskaber forbygge og afhjælpe. 

Virksomhedens drift er afhængig af medarbejderne og balance mellem krav og menneskelige ressourcer er afgørende for både firmaets bundlinje og den enkeltes helbred. Derfor er samarbejde og tillid nødvendig.

ARBEJDSMILJØEksperten tilbyder virksomheder i rengøringsbranchen en unik mulighed for at tilegne sig handlingsorienterede værktøjer til strategisk arbejdsmiljøarbejde med udgangspunkt i egne udfordringer samt at gøre den efterfølgende implementering af værktøjerne på virksomheden til en succes. 

Kursusdagene af holdes 3 steder i landet:

Esbjerg d. 7. november 2016

Aarhus d. 8. november 2016

Aalborg d. 9. november 2016 

 

Læs mere om indholdet og tilmeld på ARBEJDSMILJØEkspertens hjemmeside - her.

 

Eller kontakt os for flere informationer på:

Tlf. 5336 8111

cwj@ameksperten.dk

Brochurer 4-4-4 koncept

Forflytningsvejlederuddannelsen

 
Der bliver hvert år brugt mange ressourcer på skader og fravær som følge af løft og anden tung håndtering. Ressourcer, som med fordel kunne anvendes anderledes.
Ud over tidsmæssige og økonomiske konsekvenser af skaderne er der også ofte en lang række menneskelige konsekvenser.
Meget ofte, skal der kun lidt til at forebygge og dermed forhindre disse skader. Bevidsthed om egne vaner, borgerens ressourcer og fokus på planlægning kan have afgørende betydning.

Vi starter nyt hold i april/maj – uddannelsen strækker sig over 6 dage. Forflytningsvejlederuddannelsen hos ARBEJDSMILJØEksperten bygger på muligheder frem for begrænsninger og har udgangspunkt i hverdagens arbejdsopgaver, de naturlige bevægemønstre, og borgerens ressourcer. 

24/04/2017 Aalborg (direkte tilmedling)

Se kursusprogram eller læs mere/tilmeld her.
Frameld dig dette nyhedsbrev