Se dette nyhedsbrev i en browser
Link til ARBEJDSMILJØEksperten

Glædelig jul & godt nytår.

 
Kære kunder, samarbejdspartnere m.v.
 
Nu vare det ikke længe til, at julen er over os og året rinder ud. Her før julefreden sænker sig vil vi gerne benytte lejligheden til at sige tak for samarbejdet i det forgange år, og håber at det fortsætter i det nye.

I dette nyhedsbrev

  •  JTI personlighedstest for ledere og ansatte
  • Ekstra §9-arbejdsmiljøkursus i Aalborg 16-18 februar 2016
  • Nyt fra Arbejdstilsynet og NYE BRANCHEVEJLEDNINGER

JTI personlighedstest for ledere og ansatte

Som noget nyt tilbyder ARBEJDSMILJØEksperten nu at gennemføre JTI personlighedstest for ledere og ansatte.

Jungs Type Indikator (JTI) er en anerkendt test, hvor du igennem et spørgeskema og en efterfølgende samtale får en gennemgribende forståelse for din egen personlighed, hvor du både vil få fornyet indblik i hvorfor noget giver større mening for dig og hvorfor du ind imellem reagerer helt anderledes end normalt.

Hvilke sider af din personlighed er de foretrukne og fremtrædende, det vi andre ser, og hvilke ville du med fordel kunne udvikle endnu mere.

Ud over den personlige indsigt, vil testen også kunne bruges i grupper, hvor målet er at undersøge eksempelvis et teams styrker og svagheder i personsammensætningen.

Kontakt os for at hører nærmere.

Ekstra §9-arbejdsmiljøkursus i Aalborg 16-18 februar 2016

 

Pga. stor efterspørgsel til 3 dages arbejdsmiljøuddannelse i foråret 2016 i det nordjyske, har vi valgt at oprette et ekstra kursus i Aalborg d. 16-18 februar.

Læs mere og tilmeld kurser her

Nyt fra

Arbejdstilsynet

Nye Branchevejledninger

Farligt gods guide

ADR 2015 er trådt i kraft. Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros har derfor udgivet en ny version af Chaufførens farligt gods guide, som er opdateret med de seneste ændringer i ADR.

 
 
BAR Kontors vejledning om støj på kontoret retter sig mod alle kontortyper, men hovedvægten er lagt på kontorer med flere personer, da omkring 10 gange flere generes af støj på store kontorer end i enkeltmandskontorer.

Brug vejledningen til at læse om, hvordan man indretter kontorarbejdspladser bedst i forhold til god akustik. Der er bl.a. forskel på, hvordan man indretter en arbejdsplads til koncentrations- og fordybelsesarbejde, og hvordan man bør indrette en kommunikationsarbejdsplads, hvor der skal være plads til at kunne snakke sammen med de kolleger, man sidder i nærheden af.

Frameld dig dette nyhedsbrev