Se dette nyhedsbrev i en browser
Link til ARBEJDSMILJØEksperten

Kurser efterår/vinter 2013 samt forår 2014


Hvilket kursus kan vi tilbyde dig?

Vi tilbyder kurser til stort set ethvert område indenfor arbejdsmiljø. Skulle du have behov for et kursus i arbejdsmiljø eller andet, som du ikke kan finde i vores liste på vores hjemmeside, så kontakt os endelig.

Forflytningsvejlederuddannelsen


Der bliver hvert år brugt mange ressourcer på skader og fravær som følge af løft og anden tung håndtering. Ressourcer, som med fordel kunne anvendes anderledes.
Ud over tidsmæssige og økonomiske konsekvenser af skaderne er der også ofte en lang række menneskelige konsekvenser.
Meget ofte, skal der kun lidt til at forebygge og dermed forhindre disse skader. Bevidsthed om egne vaner, borgerens ressourcer og fokus på planlægning kan have afgørende betydning.

Vi starter nyt hold i oktober – uddannelsen strækker sig over 6 dage. Forflytningsvejlederuddannelsen hos ARBEJDSMILJØEksperten bygger på muligheder frem for begrænsninger og har udgangspunkt i hverdagens arbejdsopgaver, de naturlige bevægemønstre, og borgerens ressourcer. 

28/10/2013 Brønderslev

Kom til oversigt/kursusprogram og tilmelding her eller klik på det ovenstående kursus for at komme direkte til tilmelding. 

3 dages obligatorisk arbejdsmiljøuddannelse §9


Ud over nedenstående kurser for resten af 2013 samt første 1/2 år af 2014, ligger kurser for resten af 2014 på hjemmesiden her.

Kursets formål er at give arbejdsmiljøgruppens repræsentanter en konkret viden om arbejdsmiljø og om metoder til at arbejde systematisk og målrettet for at fremme et sikkert og sundt arbejdsmiljø på egen arbejdsplads. Fælles for kurserne er, at der ud over nedenstående åbne kurser kan arrangeres virksomhedskurser. 
 
Kom til oversigt/kursusindhold og tilmelding her eller klik på et af ovenstående kurser for at komme direkte til tilmelding.
Frameld dig dette nyhedsbrev